Menu Sluiten

Screens Op Maat

Uw expert voor ramen en deuren. Voor mooie, perfect afgewerkte en bovenal zeer praktische ramen en deuren is Vermeulen de firma die u zoekt. U kan er rekenen op een totale dienstverlening!

Jouw wil, onze wens

Al meer dan 42 jaar is VERMEULEN gespecialiseerd in het maken en plaatsen van energiebesparende ramen & deuren voor nieuwbouw en renovatie. Renovatie, dat met ons ervaren personeel één van onze grote troeven is.

Je kan bij Vermeulen terecht voor ramen en deuren in zowel PVC als aluminium. Vermeulen is in 2022 opnieuw ROYAL Partner van Deceuninck waardoor wij werken met de allernieuwste generatie kunststoframen en -deuren en bent u verzekerd van de nieuwste toepassingen. U krijgt bij ons gegarandeerd de beste kwaliteit.

Ons aanbod:

In Oudenaarde of Merelbeke kan je met je eigen ogen komen ontdekken hoe je ramen en deuren er binnenkort kunnen uitzien. Wij maken je graag wegwijs doorheen ons gevarieerd aanbod.

In 2022 werkt Vermeulen volledig op de allernieuwste Elegant Thermofibra Infinity x76 reeks. Thermofibra is de benaming van glasvezelversterkte profielen die dezelfde look & feel hebben als ALU. Deze profielen bieden een uf-waarde van 0,88. Ze hebben bovendien ook een triple dichting en worden hier in ons eigen atelier gemaakt met de allernieuwste V-perfect lastechnologie.

More info

tags: Screens – Partner Voor Screens – Blog Over Screens – Info Over Screens – Site Over Screens – 

Wenst u meer info over screens op maat kijk dan vlug op https://www.vermeulenramen.be/nl | Screens Op Maat

Vliegendeuren | Screens | Vliegenramen | Rolluiken | Pvc Ramen | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Screens op maat

menu homecontactproducten home contact producten screens buitenzonwering screens gepubliceerd in buitenzonwering onze screens zorgen ervoor dat er voldoende zonlicht binnenkomt maar dat uw binnentemperatuur niet naar een onaangename hoogte wordt gestuwd. Zo kan u besparen op uw dure airco. Ook in de winter kan u kosten besparen want screens reduceren het warmteverlies naar buiten. Onafhankelijk van de stand van de zon filteren onze screens tot van de uv straling en beschermen zo uw huis met hun weerbestendige en duurzame stoffen zonder dat uw zicht naar buiten wordt ontnomen. Dankzij het innovatieve ritssysteem zijn onze screens windvast en insectenwerend. Ze lopen aan beide zijden over de gehele hoogte in een geleiding en zijn bestand tegen sterke wind omdat ze door spanning strak gehouden worden. Onze screens zijn ook uiterst geschikt om uw terras vertikaal af te schermen wanneer u in de avonduren wat langer van uw terras wil genieten. Ze houden de warmte.

home zonwering zonnetenten speciaal screensveranda terrassen dekzeilen vrachtwagens geveltextiel feesttenten industrie amp landbouw confectie atelier maatwerk pergola spanzeil contact confectie amp plaatsing van dekzeilen en zonweringhellip screensveranda voor een hoog comfort zowel thermisch als optisch is een screen de aangewezen oplossing screens op maat met korting Eigenschappen van een screen een screen is eenvoudig gebouwd en zeer windstabiel. Het screendoek rolt op en neer op een as. Onderaan is in het doek een verzwaard onderprofiel dat in verticale geleiders loopt. Het geheel is ingebouwd in een delig aluminiumkastje van mm of mm kastje en geleiders in alle ralkleuren en zilver geanodiseerd te bekomen. Aandrijving met elektrische motor Wat verstaan we onder screens op maat Eventueel manueel met windwerk en zwengel. Als doek gebruiken wij ferrari soltis . Soltis te bekomen in kleuren maar met naad als er een afmeting groter is dan mm.soltis bestaat voorlopig in k.

Meer informatie over Screens op maat

sky mining machinery toggle navigation home products solutions project about contact top information lithium ion dust screen shredded lithium ion dust sizing screen australian made vibrating screens and vibrating feeders steel covers with dust extraction tubes and product inlet chute front two battery dust vibrating screens vibrating screen for battery dust sizing in factory rendering reference j… Dust covers for vibrating screens biosantebe dust covers for vibrating screens yliaeu vibrating screen top cover omkarenterpris dust covers for vibrating screens our vibrating screens have good evaluation from customers are various moulded dust covers for vibrating screenswe produce various types of vibrating screens including covers inlets and outlets of vibrating screen… Dust covers for quarry and mining screens click chat now du.