Menu Sluiten

Opbouwscreens Afwerking Op Maat

Of je nu op zoek bent naar rolluiken, zonweringen of een ventilatiesysteem, Wilms levert praktische en energiezuinige oplossingen op maat. Ons maatwerk laat je woning leven en ademen. Bij Wilms kan iedereen terecht.

De specialist voor rolluiken, zonwering en ventilatiesystemen

Of je nu op zoek bent naar rolluiken, zonweringen of een ventilatiesysteem, Wilms levert praktische en energiezuinige oplossingen op maat. Ons maatwerk laat je woning leven en ademen. Zo kan je op elk moment genieten van schaduw, comfort en een onbetaalbaar gevoel van geborgenheid.

Bij Wilms kan iedereen terecht. Of je nu een particulier bent op zoek naar inspiratie voor je woning of een architect op zoek naar de beste oplossing voor je klanten.

Onze producten

Zoek je bescherming tegen de zon? Of tegen inbrekers? Wil je de koude buitenhouden? Of liever de warmte? Neem je heel je huis onder handen? Of enkel je terras? Ontdek hier alle producten in het Wilms gamma.

Met Wilms kies je voor duurzaamheid, kwaliteit en innovatie. Onze laatste innovatie, ShutterX® illustreert eigenlijk perfect waar we voor staan. Als eerste in de markt (innovatie) zijn we erin geslaagd om een rolluik luchtdicht in de spouwmuur te bouwen. Hierdoor bespaar je aanzienlijke extra kosten (duurzaamheid) én omdat we zo zeker zijn van het product bieden we tot 7 jaar garantie (kwaliteit).

Kwaliteit

Inzet, betrouwbaarheid en samenwerking: de drie kernwaarden van onze organisatie. Zowel onze klanten, leveranciers als werknemers mogen rekenen op een goede samenwerking, een hoge betrouwbaarheid en een grote inzet van de organisatie.

Bij Wilms geloven we sterk in het principe van verticale integratie. De volledige productie en hoofdzetel bevinden zich dan ook op dezelfde locatie. Naast eigen extrusielijnen, confectie, beklevingsmachines, poeder- en natlakkerijen beschikken we zelfs over ons eigen transport. Deze structuur garandeert niet alleen een ongekende service maar evenzeer een onberispelijke, hoge kwaliteit en betrouwbare levertermijnen.

Innovatie

Wilms is dankzij haar sterke R&D-afdeling een trendsetter in de markt. Denk bijvoorbeeld aan de opbouwkast met ventilatie, of de screen die in een spouwmuur kan worden ingebouwd, of nog recenter aan de aluminium en carbon assen van onze screens. Onze R&D-afdeling blijft er elke dag opnieuw voor gaan om een stapje voor te blijven.

90268429026842

More info

tags: Opbouwscreens – Voorzetscreens – Inbouwscreens – Screens Met Venster – Specialist Voorzetscreens – 

Wenst u meer info over opbouwscreens afwerking op maat kijk dan vlug op https://www.wilms.be | Opbouwscreens Afwerking Op Maat

Ventilatie | Screens | Zonneschermen | Terrasoverkapping | Rolpoorten | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Opbouwscreens afwerking op maat

home premies blog realisaties over ons kleurensimulator energiecalculator contact acties gratis offerte nl nl ramen deuren veranda s pergola s rolluiken beglazing vliegenramen home premies blog realisaties over ons kleurensimulator energiecalculator contact zonwering zonwering hou de warmte buiten ja ook in belgieuml hebben we fijne zomerse periodes. Wil je dan heerlijk in je tuin of op je terras vertoeven dan is een zonnetent een must. Dankzij het knikarmscherm van een zonnetent kun je zelfs op warme dagen in de schaduw genieten van een boek of een glas wijn. Binnenblijven omdat het buiten te warm is voorgoed verleden tijd zonnetent bijkomende voordelen een zonnetent geeft jou dus zelfs als het erg warm is dat ultieme buitengevoel. Bovendien houdt een zonnetent het op die warme dagen ook binnen een stuk koeler. Want de zonnestralen worden getemperd door het doek van je zonnetent. Zalig toch extra troef uvstralen zullen ook veel minder snel je meubels verkleuren. Je kan natuurlijk ook kiezen voor screens om de warmte buiten te houden. Uitvoer.

glaswerk ramen amp deuren home glaswerken buitenschrijnwerk ramen amp deuren zonwering rolluiken u bevindt zich hier home gt premies voor glas contact wenst u professioneel advies met bijhorende vrijblijvende offerte contacteer ons. Mijn vraag opbouwrolluiken opbouwrolluiken of combirolluiken worden in de werkplaats op de ramen gemonteerd opbouwscreens afwerking op maat prijs aanvragen De afwerking kan volledig worden afgestemd op deze van de ramen. Ideaal bij nieuwbouw of renovatie. De kast is goed geiumlsoleerd en kan eventueel voorzien worden van ventilatieroosters. Dit product is eveneens verkrijgbaar in opbouwscreens. Technische gegevens de maximale hoogte en breedte x m afhankelijk van de gekozen rolluiklamel Wat verstaan we onder opbouwscreens afwerking op maat Kastgrootte of mm geleiders in pvc of in aluminium voorplaat kast in pvc of in aluminium de kast kan voorzien worden van isolatie om warmteverlies te voorkomen door middel van een speciaal adapterprofiel sluit de kast perfect aan op het raamprofiel en is het voor de vakman makkelijk te monteren. Kleuren rolluikblad is verkrijgbaar in een groot.

Wetenswaardigheden over Opbouwscreens afwerking op maat

. Zeer breed assortiment . Tal van kleuren en afwerkingsmogelijkheden . Uitstekende service en dienst na verkoop luckx biedt u een zeer breed assortiment aan screens knikarmschermen en rolluiken aan. Ontdek hieronder de verschillende mogelijkheden. Vraag nu uw vrijblijvende offerte inbouw opbouw en voorzetscreens een screen is een verticaal hangende zonwering die qua werking te vergelijken is met rolluiken. Als zonwering werken screens bijzonder effectief. De glasvezeldoeken zijn in staat het zonlicht tot zelfs te filteren. De screens bestaan in verschillende uitvoeringen inbouwscreens opbouwscreens en voorzetscreens en zijn beschikbaar in een breed scala van kleuren die passen bij elke woonstijl. U kunt alle mogelijkheden van screens en bedieningen in onze showroom bekijken. Vraag nu uw vrijblijvende offerte manuele en elektrische knikarmschermen knikarmschermen worden meestal gebruikt boven een terras. De speciale armconst.