Menu Sluiten

Last Oververhitte Woning

Of je nu op zoek bent naar rolluiken, zonweringen of een ventilatiesysteem, Wilms levert praktische en energiezuinige oplossingen op maat. Ons maatwerk laat je woning leven en ademen. Bij Wilms kan iedereen terecht.

De specialist voor rolluiken, zonwering en ventilatiesystemen

Of je nu op zoek bent naar rolluiken, zonweringen of een ventilatiesysteem, Wilms levert praktische en energiezuinige oplossingen op maat. Ons maatwerk laat je woning leven en ademen. Zo kan je op elk moment genieten van schaduw, comfort en een onbetaalbaar gevoel van geborgenheid.

Bij Wilms kan iedereen terecht. Of je nu een particulier bent op zoek naar inspiratie voor je woning of een architect op zoek naar de beste oplossing voor je klanten.

Onze producten

Zoek je bescherming tegen de zon? Of tegen inbrekers? Wil je de koude buitenhouden? Of liever de warmte? Neem je heel je huis onder handen? Of enkel je terras? Ontdek hier alle producten in het Wilms gamma.

Met Wilms kies je voor duurzaamheid, kwaliteit en innovatie. Onze laatste innovatie, ShutterX® illustreert eigenlijk perfect waar we voor staan. Als eerste in de markt (innovatie) zijn we erin geslaagd om een rolluik luchtdicht in de spouwmuur te bouwen. Hierdoor bespaar je aanzienlijke extra kosten (duurzaamheid) én omdat we zo zeker zijn van het product bieden we tot 7 jaar garantie (kwaliteit).

Kwaliteit

Inzet, betrouwbaarheid en samenwerking: de drie kernwaarden van onze organisatie. Zowel onze klanten, leveranciers als werknemers mogen rekenen op een goede samenwerking, een hoge betrouwbaarheid en een grote inzet van de organisatie.

Bij Wilms geloven we sterk in het principe van verticale integratie. De volledige productie en hoofdzetel bevinden zich dan ook op dezelfde locatie. Naast eigen extrusielijnen, confectie, beklevingsmachines, poeder- en natlakkerijen beschikken we zelfs over ons eigen transport. Deze structuur garandeert niet alleen een ongekende service maar evenzeer een onberispelijke, hoge kwaliteit en betrouwbare levertermijnen.

Innovatie

Wilms is dankzij haar sterke R&D-afdeling een trendsetter in de markt. Denk bijvoorbeeld aan de opbouwkast met ventilatie, of de screen die in een spouwmuur kan worden ingebouwd, of nog recenter aan de aluminium en carbon assen van onze screens. Onze R&D-afdeling blijft er elke dag opnieuw voor gaan om een stapje voor te blijven.

90268429026842

More info

tags: Buitenleven – Energiezuinige Oplossingen – Inbouwscreens – Opbouwscreens – Rolluiken – 

Wenst u meer info over last oververhitte woning kijk dan vlug op https://www.wilms.be | Last Oververhitte Woning

Terrasoverkapping | Rolpoorten | Ventilatie | Veranda | Rolluiken | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Last oververhitte woning

nl fr en home wij vernieuwen de website ons team showroom wagens tweedehands onderhoud jobs contact facebook blog zorgeloos op reis met de auto mei zorgeloos op reis met de auto een grondige zomer checkup zorgt ervoor dat uw auto klaargestoomd wordt voor een veilige en zorgeloze vakantie. Nu de zomer in aantocht is plannen we onze welverdiende vakantie last oververhitte woning zijn zeer populair Trekt u deze zomer met de auto naar het zonnige zuiden of kiest u eerder voor het al even prachtige noorden ongeacht waar uw trouwe wagen u brengt zorg er zeker voor dat u en uw wagen volledig zomerproof zijn j wat laat je doen door je professionele garagist voacuteoacuter je vertrek om een zorgeloze autovakantie in te gaan is het aangeraden om een onderhoud te laten uitvoeren in je garage. Daar worden een aantal essentieumlle aandachtspunten nagezien om de wagen rijklaar te maken voor la.

infovetricure.be home online afspraak diensten weetjes tarieven nieuwe praktijk spoedgevallen contact selecteer een pagina weetjes leuke tips tricks de orde der dierenartsen informeert alle eigenaars van dieren ngrod de nederlandstalige gewestigelijke raad van de orde der dierenartsen publiceerde op maart volgende persbericht op hun website. Dit doen ze om het brede publiek te informeren over de werking van de dierenartsen in deze tijd verregaande maatregelen die de regering oplegt ter bestrijding van het coronavirus covid Wat omvat last oververhitte woning Ook dit nieuwsbericht bevestigt alle maatregelen voor dierenartsen om strikt mee te werken aan social distancing . Dit minstenst tot april . Wel n belangerijke geruststelling huisdieren kunnen de corona infectie niet oplopen of overdragen. Maar dat wil niet zeggen dat er niet op.

Feiten over Last oververhitte woning

.