Menu Sluiten

Combineer Opbouwscreens

Of je nu op zoek bent naar rolluiken, zonweringen of een ventilatiesysteem, Wilms levert praktische en energiezuinige oplossingen op maat. Ons maatwerk laat je woning leven en ademen. Bij Wilms kan iedereen terecht.

De specialist voor rolluiken, zonwering en ventilatiesystemen

Of je nu op zoek bent naar rolluiken, zonweringen of een ventilatiesysteem, Wilms levert praktische en energiezuinige oplossingen op maat. Ons maatwerk laat je woning leven en ademen. Zo kan je op elk moment genieten van schaduw, comfort en een onbetaalbaar gevoel van geborgenheid.

Bij Wilms kan iedereen terecht. Of je nu een particulier bent op zoek naar inspiratie voor je woning of een architect op zoek naar de beste oplossing voor je klanten.

Onze producten

Zoek je bescherming tegen de zon? Of tegen inbrekers? Wil je de koude buitenhouden? Of liever de warmte? Neem je heel je huis onder handen? Of enkel je terras? Ontdek hier alle producten in het Wilms gamma.

Met Wilms kies je voor duurzaamheid, kwaliteit en innovatie. Onze laatste innovatie, ShutterX® illustreert eigenlijk perfect waar we voor staan. Als eerste in de markt (innovatie) zijn we erin geslaagd om een rolluik luchtdicht in de spouwmuur te bouwen. Hierdoor bespaar je aanzienlijke extra kosten (duurzaamheid) én omdat we zo zeker zijn van het product bieden we tot 7 jaar garantie (kwaliteit).

Kwaliteit

Inzet, betrouwbaarheid en samenwerking: de drie kernwaarden van onze organisatie. Zowel onze klanten, leveranciers als werknemers mogen rekenen op een goede samenwerking, een hoge betrouwbaarheid en een grote inzet van de organisatie.

Bij Wilms geloven we sterk in het principe van verticale integratie. De volledige productie en hoofdzetel bevinden zich dan ook op dezelfde locatie. Naast eigen extrusielijnen, confectie, beklevingsmachines, poeder- en natlakkerijen beschikken we zelfs over ons eigen transport. Deze structuur garandeert niet alleen een ongekende service maar evenzeer een onberispelijke, hoge kwaliteit en betrouwbare levertermijnen.

Innovatie

Wilms is dankzij haar sterke R&D-afdeling een trendsetter in de markt. Denk bijvoorbeeld aan de opbouwkast met ventilatie, of de screen die in een spouwmuur kan worden ingebouwd, of nog recenter aan de aluminium en carbon assen van onze screens. Onze R&D-afdeling blijft er elke dag opnieuw voor gaan om een stapje voor te blijven.

90268429026842

More info

tags: Opbouwscreens – Voorzetscreens – Inbouwscreens – Screens Met Venster – Specialist Voorzetscreens – 

Wenst u meer info over combineer opbouwscreens kijk dan vlug op https://www.wilms.be | Combineer Opbouwscreens

Terrasoverkapping | Screens | Rolluiken | Ventilatie | Zonneschermen | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Combineer opbouwscreens

opbouwscreens dit is hetzelfde systeem als de voorzetscreen maar hier wordt de kast andersom op het raam geplaatst. De voorkap wordt hierbij weggelaten waardoor u later nog altijd aan het doek of de motor kan. Deze ruimte dient afgewerkt te worden met bv. Een gordijnkast combineer opbouwscreens zijn zeer gewild Kasthoogtes en mm. Max. Afmeting x m. Of x m. Max. m bekijk de technische fiche van de pmpfix doeken home ons aanbod realisaties voordelen aluminium werkwijze onderhoud video s certificaten amp premies contact zonwerende glasvezeldoek serg geweven bestaat uit glasvezeldraden met gekleurde pvccoating. Door de combinatie van of meer draden verkrijgt men bij het weven diverse kleurpatronen. Zonwerende verduisterende glasvezeldoek serg geweven hier wordt er een extra ondoorzichtbare laag toegevoegd op het gewone screendoek extra optie bedrukking van tekst of logo bediening elektrische motor met drukknop elektris.

toggle menu home producten plaatsingen realisaties nieuws offerte contact content for class spacer goes here producten zonwering vraag een offerte zonwering wie geniet er niet graag van de zon als vanzelf gaan we allemaal iets meer buiten leven van zodra de eerste zonnestralen de kop opsteken genietend van wat het mooie weer te bieden heeft. Maar soms kan overdaad schaden en dat is bij de impact van de zon op ons lichaam niet anders. Een zonwering is zonder twijfel de ideale oplossing om in gecontroleerde mate toch van de zon te genieten. Al van bij de start is n van de hoofdactiviteiten van pascal van gompel het plaatsen van de verschillende systemen die de markt te bieden heeft. Je kan bij ons terecht voor alle soorten zonweringen waarbij we resoluut kiezen voor de beste en meest performante merken zoals bijvoorbeeld renson. We plaatsen onder meer zonwering voor veranda s luifels of zonnetenten automatisatie en screens waarbij we graag de aandacht vestigen op de fixscreen van renson Een alternatief voor combineer opbouwscreens Sc.

Wat je wil weten over Combineer opbouwscreens

glaswerk ramen amp deuren home glaswerken buitenschrijnwerk ramen amp deuren zonwering rolluiken u bevindt zich hier home gt premies voor glas contact wenst u professioneel advies met bijhorende vrijblijvende offerte contacteer ons. Mijn vraag opbouwrolluiken opbouwrolluiken of combirolluiken worden in de werkplaats op de ramen gemonteerd. De afwerking kan volledig worden afgestemd op deze van de ramen. Ideaal bij nieuwbouw of renovatie. De kast is goed geiumlsoleerd en kan eventueel voorzien worden van ventilatieroosters. Dit product is eveneens verkrijgbaar in opbouwscreens. Technische gegevens de maximale hoogte en breedte x m afhankelijk van de gekozen rolluiklamel. Kastgrootte of mm geleiders in pvc of in aluminium voorplaat kast in pvc of in aluminium de kast kan voorzien worden van isolatie om warmteverlies te voorkomen door middel van een speciaal adapterprofiel sluit de kast perfect aan op het r.