Menu Sluiten

Rolvent

Of je nu op zoek bent naar rolluiken, zonweringen of een ventilatiesysteem, Wilms levert praktische en energiezuinige oplossingen op maat. Ons maatwerk laat je woning leven en ademen. Bij Wilms kan iedereen terecht.

De specialist voor rolluiken, zonwering en ventilatiesystemen

Of je nu op zoek bent naar rolluiken, zonweringen of een ventilatiesysteem, Wilms levert praktische en energiezuinige oplossingen op maat. Ons maatwerk laat je woning leven en ademen. Zo kan je op elk moment genieten van schaduw, comfort en een onbetaalbaar gevoel van geborgenheid.

Bij Wilms kan iedereen terecht. Of je nu een particulier bent op zoek naar inspiratie voor je woning of een architect op zoek naar de beste oplossing voor je klanten.

Onze producten

Zoek je bescherming tegen de zon? Of tegen inbrekers? Wil je de koude buitenhouden? Of liever de warmte? Neem je heel je huis onder handen? Of enkel je terras? Ontdek hier alle producten in het Wilms gamma.

Met Wilms kies je voor duurzaamheid, kwaliteit en innovatie. Onze laatste innovatie, ShutterX® illustreert eigenlijk perfect waar we voor staan. Als eerste in de markt (innovatie) zijn we erin geslaagd om een rolluik luchtdicht in de spouwmuur te bouwen. Hierdoor bespaar je aanzienlijke extra kosten (duurzaamheid) én omdat we zo zeker zijn van het product bieden we tot 7 jaar garantie (kwaliteit).

Kwaliteit

Inzet, betrouwbaarheid en samenwerking: de drie kernwaarden van onze organisatie. Zowel onze klanten, leveranciers als werknemers mogen rekenen op een goede samenwerking, een hoge betrouwbaarheid en een grote inzet van de organisatie.

Bij Wilms geloven we sterk in het principe van verticale integratie. De volledige productie en hoofdzetel bevinden zich dan ook op dezelfde locatie. Naast eigen extrusielijnen, confectie, beklevingsmachines, poeder- en natlakkerijen beschikken we zelfs over ons eigen transport. Deze structuur garandeert niet alleen een ongekende service maar evenzeer een onberispelijke, hoge kwaliteit en betrouwbare levertermijnen.

Innovatie

Wilms is dankzij haar sterke R&D-afdeling een trendsetter in de markt. Denk bijvoorbeeld aan de opbouwkast met ventilatie, of de screen die in een spouwmuur kan worden ingebouwd, of nog recenter aan de aluminium en carbon assen van onze screens. Onze R&D-afdeling blijft er elke dag opnieuw voor gaan om een stapje voor te blijven.

90268429026842

More info

tags: Buitenleven – Energiezuinige Oplossingen – Inbouwscreens – Opbouwscreens – Rolluiken – 

Wenst u meer info over rolvent kijk dan vlug op https://www.wilms.be | Rolvent

Ventilatie | Zonwering | Rolpoorten | Screens | Zonneschermen | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Rolvent

bedrijf showroom bereikbaarheid contact ramen deuren pvc ramen deuren schuiframen constructies aluminium ramen deuren schuiframen hout beglazing vliegenramen vliegendeuren sectionaalpoorten rolluiken zonwering rolluiken zonwering interieur plaatsing infoderabo.be home rolluiken zonwering rolluiken rolvent rolluik derabo rolluiken zonwering wenst u meer info over de rolvent rolluiken van wilms download dan zeker de brochure rolvent kostenraming U kan ook steeds vrijblijvend contact met ons opnemen.folder rolvent rolvent rolluiken een goed gesoleerde woning houdt warme lucht zoveel mogelijk gevangen in de woning dit kan leiden tot verminderde luchtkwaliteit geurhinder en zelfs schimmelgroei. Daarom moet er regelmatig verse gezonde lucht worden toegevoerd en de lucht van mindere kwaliteit worden afgevoerd. Er zijn verschillende manieren om verse gezonde lucht aan te voeren. Als men verkiest om dit op de.

ramen deuren toggle navigation onze producten offerte contact screens iedereen is het er over eens dat daglicht gezond is. Daarom wordt er bij het ontwerp van nieuwe woningen veel aandacht besteed aan de juiste inplanting van ramen en deuren. Want de zon maakt niet enkel goed gezind als er slim wordt van gebruikt gemaakt zorgt ze ook voor een verlaagd energieverbruik want ze is een natuurlijke bron van warmte De handelswijze m.b.t. rolvent Zo kan er in het tussenseizoen en tijdens de winter aanzienlijk op stookkosten bespaard worden. Maar tijdens de zomermaanden wordt de zon soms ook als oncomfortabel beschouwt. De zon kan dan niet alleen voor oververhitting zorgen maar kan ook verkleuring van het interieur tot gevolg hebben. Vaak hebben zonnestralen ook een negatieve invloed op de scherpte van tv en pc schermen. Al deze storende eigenschappen van de zon zijn echter zeer eenvoudig te count.

Wat je wil weten over Rolvent

profel expert dealer showroom referenties contact menu vrijblijvende offerte home pvc alu aluminium pvc hout rolluiken zonnewering vliegenramen rolluiken inbouwrolluiken voorzetrolluiken opbouwrolluiken inbouwrolluiken inbouwrolluiken hebben een zonnewerende functie in de zomer en een koudewerende functie in de winter. Ze beschermen uw buitenschrijnwerk tegen inbraak en extreme weersomstandigheden en werken geluidsdempend. Dit type van rolluiken wordt veelal toegepast tijdens renovatieprojecten. Voorzetrolluiken een voorzetrolluik is een aluminium rolluikkast met gesoleerde aluminium lamellen die vanaf de buitenzijde tegen uw gevelbekleding of raamwerk geplaatst kan worden. Deze rolluiken kunnen toegepast worden in nieuwbouw en renovatie en bieden heel heleboel voordelen.